energie besparen huis
Tips Tips voor voor gedrag gedrag en en kleine kleine aanpassingen aanpassingen Energiesparen. Energiesparen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warnin
Tips voor gedrag en kleine aanpassingen. Besparen hoeft niet altijd veel geld te kosten. Wel soms een verandering van gewoontes, een beetje van uw tijd of een kleine moeite. Als 25, miljoen gezinnen het sluipverbruik van de tv-decoder uitschakelen, loopt de jaarlijkse besparing op tot 425, miljoen euro of 212 miljoen kWh. Voor de decoders alleen hebben we een elektriciteitsproductiecapaciteit van 25 MW nodig. Met deze vele tips en aanpassingen beperkt u uw energieverbruik, de meeste kosten u niks! Verwarmen en koelen. Trek een extra trui aan en bespaar 7% energie door de verwarming 1 C lager te zetten. Laat s nachts, of als overdag niemand thuis is, de temperatuur in de leefruimten zakken tot 15 à 16 C. Elektrische bijverwarming kan nuttig zijn om heel kort een badkamer op te warmen, maar probeer het gebruik ervan te beperken. Sluit s avonds de gordijnen of rolluiken. Wat minder van toepassing in de winter, maar niet uit het oog te verliezen: de airco, een ware energievreter. Gebruik hem zo weinig mogelijk. Nog gloeilampen of halogeenlampen in huis?
10 10 10 eenvoudige eenvoudige eenvoudige tips tips tips om om om energie energie energie te te te besparen besparen besparen in in in huis huis huis Lumiworld. Lumiworld. Lumiworld.
10 eenvoudige tips om energie te besparen in huis. 20 juni 2016. Isolatie is een grote kost, waar u als huurder al zeker niet aan begint. Maar met deze huishoudelijke tips doet u uw energiefactuur op een eenvoudige manier dalen.
Tips voor energiebesparing in je woning Eandis. Onze diensten Fluvius.
Energietips voor thuis. Lees onze praktische energietips die je thuis zelf kunt toepassen. Ze vragen weinig inspanning en helpen je aan een lagere energiefactuur. Download hier onze brochure. Verdien veel geld, zonder grote moeite. Of neem een kijkje in ons virtueel energiehuis. Bezoek het energiehuis. De verwarming is dé grote slokop! Zon 66 % van je energiebudget gaat er naartoe. Doe er overdag een graadje af: 20 C in plaats van 21 C. Voorzie een programmeerbare kamerthermostaat in de leefruimte. Installeer thermostatische radiatorkranen in de andere kamers. Ontdek meer tips. Kies de juiste verwarming. Energietips warm water. Een gezin van 3 tot 4 personen verbruikt gemiddeld 90 liter warm water per dag, of 13 % van het energieverbruik. Neem een douche in plaats van een bad. Plaats een spaardouchekop. Laat geen warm water lopen terwijl je je tanden poetst. Ontdek meer tips. Warm water: combineer comfort met lage rekeningen. Verlichting is goed voor 5 % van je energieverbruik. Kies lampen met een energielabel A.
101 tips om energie te besparen.
Zet de verwarming zo vroeg mogelijk op de nachtstand. Nadat je de verwarming op de nachtstand hebt gezet, blijft het nog wel even warm in huis. Zet de verwarming dus al een tijdje voor je gaat slapen op de nachtstand om energie te besparen.
Energie besparen: 8 eenvoudige tips om energie te besparen in huis Goedkoop.be.
7 onmisbare tips om te besparen op eindejaarsaankopen. Nu december er weer aankomt, zitten onze gedachten bij de feestdagen. Naar deze leuke, gezellige periode kijken we natuurlijk allemaal uit, maar de kerststress kunnen we best. Thuis 28/11/2014 0. In 4 tips naar een goed geïsoleerde woning. Je woning goed isoleren een te grote investering? Als je het slim aanpakt zal dit enorm meevallen. Want naast het feit dat de investering niet groot hoeft te zijn, verdien je ze. Thuis 22/01/2016 0. Energietip om was in huis te drogen is mij sterk ontraden, gezien ik aan chronische bronchitis lijd. Mij is verteld dat warm water stoppen bij inzepen onder douche of andere huishoudelijke taken, meer verbruikt, gezien boiler steeds aan en af moet springen. Heb ziekte van Rainaud dokter heeft aangeraden nooit in koud bed te gaan slapen, gezien mijn lichaam zich niet vanzelf opwarmt iets met kleine adertjes gebuik elektrisch deken zet dit wel degelijk uit als ik in bed ga mijn vraag: weet u waar ik moet op letten bij aankoop elektrisch deken, qua verbruik? Verbruikt deken trouwens veel energie?
Energie Bekijk besparen onze op tips uw voor factuur? energie Vergelijk besparen en in verlaag en uw om energierekening! huis Levver.be.
Energie besparen doe je zo. Iedere inwoner van België verbruikt energie en daarom is energie besparen voor iedereen mogelijk. Hoe efficiënter u met de apparaten in huis omgaat, hoe meer energie en dus geld u kunt besparen. Vooral met de verwarming kunt u veel geld besparen.
Welkom Energiebesparende bij maatregelen Eazi.be. om energie te besparen.
Hoewel er de laatste tijd minder premies worden gegeven voor energiebesparende maatregelen, is het toch nog steeds dubbel en dik de moeite waard om zulke maatregelen te nemen. Door energie te besparen in huis zal je namelijk een lager energiefactuur in de brievenbus krijgen, wat dan weer winst oplevert in je portefeuille.
Thuis energie besparen Belgium.be.
Current Page: Thuis. Thuis energie besparen. U kunt op allerhande manieren energie en water besparen in uw huishouden. Concrete tips vindt u terug op de hierna vernoemde sites. Welke energievreters heeft u in huis? Hoe staat het met uw verbruik en CO2-uitstoot?

Contacteer ons