gemiddelde prijs woning per gemeente
IN KAART: Zo veel kost een huis of appartement in uw gemeente Economie Geld HLN.
Waals Gewest goedkoopst. Er zijn grote regionale verschillen: het Waals Gewest is het goedkoopste, met een gemiddelde prijs van 162.333 euro voor een huis. Daarna volgt het Vlaams Gewest met gemiddeld 234.397 euro. Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is gevoelig duurder: een gewoon huis kostte er gemiddeld 418.072 euro. De duurste gemeente bevindt zich dan ook in Brussel: in Elsene kost een huis gemiddeld 690.387 euro. Hoe verder weg van Brussel, hoe goedkoper, met uitzondering van de steden Gent en Antwerpen en hun randgemeenten. Ook aan de kust en aan de grens met Luxemburg zijn de huizen duurder dan gemiddeld. In Viroinval, in de provincie Namen, geef je met 94.583 euro het minste uit aan een woning.
Gemiddelde prijs woning Prijzen Alle gemiddelden Uncategorised.
In de gemeente Pekela Groningen vinden we de laagste gemiddelde prijs voor een woning. Voor gemiddeld 132.000 euro koop je hier een huis. Waar staat het duurste huis van Nederland? Het magazine Quote deed in 2010 ooit onderzoek naar de duurste woningen van Nederland die ook daadwerkelijk te koop staan. De duurste te koop staande woning die zij konden vinden stond in Laren Noord-Holland. Op de Hector Treublaan nr1 stond in 2010 een huis te koop voor 13.500.000 euro. Wat is de gemiddelde prijs van een woning in België? De gemiddelde prijs van een woning in Belgie is vergelijkbaar met de gemiddelde prijs in Nederland. Uit recente inventarisatie blijkt dat de gemiddelde prijs van een huis in Belgie 234.000 euro is. Bekijk naast de gemiddelde prijs van een woning ook.: Gemiddelde oppervlakte woning. Gemiddelde kosten taxatie huis. Gemiddelde wachttijd huurwoning. Deel dit artikel.
Woningprijs Statistiek Vlaanderen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Mediaanprijs: de prijs waarbij 50% van de verkochte huizen goedkoper zijn en 50% duurder. Dit geeft een robuuster en een doorheen de tijd beter vergelijkbaar resultaat dan de gemiddelde prijs. Mediaanprijzen ondervinden minder de impact van extreme verkoopprijzen. 20 mei 2020.
Prijsexplosie op woningmarkt Eindhoven in 2019; starters de klos in regio Zuidoost-Brabant Eindhoven ed.nl. Weer. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Volledig scherm. Volledig scherm.
Dat blijkt uit de cijfers van Van Santvoort Makelaars, gebaseerd op prijzen van de NVM. De prijzen in Eindhoven stegen daarmee veel harder dan het regionaal en landelijk gemiddelde. In de regio Eindhoven en omgeving was de toename afgelopen jaar 134, procent. In Helmond en omliggende gemeenten werden woningen 9 procent duurder, terwijl landelijk een stijging van 8 procent werd genoteerd door de NVM. Aantal verkochte huizen daalt. Pieter van Santvoort van Van Santvoort Makelaars Van Santvoort Makelaars. Uit de rapportage van het regionaal werkende makelaarskantoor blijkt dat in datzelfde jaar tijd het aantal verkopen in de regio Eindhoven afnam met 7 procent en in Helmond met 1 procent, een ontwikkeling die al eerder inzette. De prijzen zijn voor veel kopers blijkbaar te hoog, terwijl landelijk juist een stijging van het aantal transacties met 3% werd gerealiseerd. Makelaar Pieter van Santvoort constateert verder dat de markt in de regio Eindhoven steeds krapper wordt, zo blijkt uit de cijfers. Hij herhaalt nog maar eens dat veel woningen bouwen, de enige manier is om aan de enorme behoefte te voldoen. De gemeente Eindhoven heeft onlangs bekendgemaakt dat in 2019 meer woningen dan ooit zijn bijgebouwd, zon 3.000 stuks.
Huizenprijzen stijgen dit jaar naar verwachting door; eigen huis voor steeds meer mensen onbereikbaar RaboResearch.
In Noord-Holland stegen de prijzen na Flevoland relatief het hardst; hier moest zon 35.000 euro meer worden betaald voor een koophuis dan in 2017. Opvallend is verder dat de woningprijsindex in de provincie Utrecht afgelopen jaar met 86, procent steeg, iets onder het Nederlandse gemiddelde. In het laatste kwartaal van 2018 stegen de prijzen er met slechts 06, procent k-o-k, terwijl dat in Nederland gemiddeld 15, procent was. In de gemeente Utrecht stegen de prijzen wel hard door 19, procent k-o-k, wat impliceert dat de prijzen in de rest van de provincie aanzienlijk minder hard zijn gestegen.
Huizenprijzen naar recordhoogte zo duur zijn de woningen in jouw gemeente RTL Nieuws.
Voor het eerst was de gemiddelde verkoopprijs zelfs meer dan drie ton, blijkt uit cijfers van het CBS. Maar het maakt nogal uit waar je een huis wilt kopen. In de duurste gemeente, Bloemendaal, kostte een huis vorig jaar gemiddeld 832.000 euro.
Hoeveel kost een woning in uw gemeente? Bekijk de interactieve kaart Immo Trends.
Mijn abonnement beheren. Mijn abonnement koppelen. Voordelen voor abonnees. Hoeveel kost een woning in uw gemeente? Bekijk de interactieve kaart. 29/08/18 om 1032.: Bijgewerkt op 16/04/19 om 1546.: vastgoedexpert bij Trends. De prijzen van het Belgische woningvastgoed blijven licht stijgen. De prijscurve van de bouwgrondmarkt vertoont wel een knik. 6 Keer gedeeld. Klik op een gemeente om de prijzen van huizen en appartementen te zien. De vermelde bedragen zijn in euro en gebaseerd op de mediaanprijs. Dat betekent: 50 procent van de verkopen gebeurt voor een lager bedrag. Ook alle prijsevoluties zijn gebaseerd op de mediaanprijs. Die zijn vermeld in procenten. De cijfers zijn afkomstig van de Koninklijke Federatie van het Belgisch Notariaat. De gegevens worden elektronisch verzameld op het ogenblik van de ondertekening van de voorlopige verkoopovereenkomst. Legende bij de kaart: prijzen in euro en evolutie in procent. Belgische woningen en appartementen zijn in de eerste zes maanden van dit jaar duurder geworden, zo leren de nieuwe prijsstatistieken van de Koninklijke Federatie van het Belgisch Notariaat. Dat baart geen opzien meer. De Belg is het intussen gewoon dat de prijs van woningvastgoed in dit land blijkbaar kalmpjes maar stelselmatig hoger klimt.
Huizenprijzen in West-Brabant blijven fors stijgen, Breda blijft duurste gemeente Breda bndestem.nl. Weer. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Play. Play. Play. Play. Facebook. Quote.
Peter Ullenbroeck 11-04-19, 0955: Laatste update: 1124.: Delen per e-mail. Stuur mij een kopie. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing. Dat blijkt uit de jongste cijfers van de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM over de eerste drie maanden van 2019. Gemiddeld ging de prijs van een woning met een kleine tien procent omhoog. Breda blijft met afstand de duurste gemeente om een huis te kopen.
Marktcijfers koopwoningen NVM.
Wanneer een woning onder voorbehoud is verkocht, is deze woning op funda nog steeds zichtbaar. Maar de NVM beschouwt dit als een verkochte woning. Het overige verschil zit in filtering door NVM en het meetmoment. Waarom zijn de cijfers voorlopig? Waarom zijn de cijfers voorlopig? Transacties die aan het eind van een kwartaal plaats hebben gevonden, worden gedeeltelijk pas aan het begin van het volgende kwartaal afgemeld. De kwartaalcijfers die de NVM uitgeeft zijn altijd voorlopig. Door de voorlopige cijfers te presenteren, is een tendens zichtbaar. Na afloop van een kwartaal worden de voorlopige cijfers van het kwartaal ervoor definitief. Heeft de NVM ook nieuwbouwcijfers? Heeft de NVM ook nieuwbouwcijfers? Naast de publicatie over de verkochte bestaande koopwoningen, beschikt de NVM ook over cijfers over de nieuwbouwmarkt.
Vlaamse huizenprijzen blijven stijgen: zoveel kost een woning in uw buurt VRT NWS: nieuws. VRT NWS: nieuws. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. VRT NWS: nieuws.
Een appartementje kopen in Knokke-Heist kost u vandaag zo'n' 400.000 euro. In Ronse 140.000 euro, Menen 155.000 euro en Wervik 160.000 euro kan je al bij al nog voor een vrij redelijke prijs een huis op de kop tikken. Ter vergelijking: in Molenbeek, de goedkoopste gemeente van Brussel, betaal je vandaag 270.000 euro voor een doorsnee huis.
Hoeveel kost een woning in Brussel in 2020? KBC Brussels Bank Verzekering. file func document. alert-func-check. alert-func-cross-rename. communication expr mail.
Met een gemiddelde prijs van 478.603 euro overschrijden de huizen in Brussel vlot de kaap van 450.000 euro. In 5 jaar tijd steeg de gemiddelde prijs van een huis in Brussel met 121%. Als we daar de inflatie uit halen 77%, over deze periode betekent dat een reële stijging van 44%, ofwel een gemiddelde waardestijging van 19.000 euro voor een huis in 5 jaar. Een huis in Brussel is 67% duurder dan in Vlaanderen en 143% duurder dan in Wallonië. Vastgoedprijzen in Brussel per gemeente.

Contacteer ons