oost
Oost-Vlaanderen Basketbal Vlaanderen.
Basketbal Vlaanderen Search. Info voor clubs. Nieuws uit de provincies. Door grote werken aan de Steentjesstraat in Laarne komend seizoen, zouden de bezoekende ploegen die via afrit Lochristi van de E17 richting Sporthal Veldmeers Leeweg 25, 9270 Laarne rijden, wel wat hinder kunnen ondervinden en de nodige omleidingen moeten volgen.
apotheek
Kathleen Van Oost Kathleen Van Oost Universiteit Antwerpen.
Kathleen Van Oost is als stafmedewerker Bijzonder Onderzoeksfonds BOF verantwoordelijk voor de verspreiding van informatie over de diverse oproepen van het BOF, het controleren van de ontvankelijkheid van de aanvragen, de voorbereiding van de oproepen en het ondersteunen van de leescommissies en de interdisciplinaire commissie bij de selectie van de voorstellen.
springkasteel
Onze verzekeringen Bond Moyson Oost-Vlaanderen.
Bond Moyson Oost-Vlaanderen. De VoorZorg Antwerpen. De Voorzorg Limburg. Socialistische Mutualiteiten Brabant. Zoek op de site. Terugbetalingen en ledenvoordelen. Je bent hier.: Home Voordelen Advies Onze verzekeringen. De kosten die gepaard gaan met een ziekenhuisopname of een tandartsbezoek kunnen hoog oplopen.
springkasteel
Bouwunie Oost-Vlaanderen.
Bouwunie Oost-Vlaanderen biedt de aannemer een uitgebreide service: verlenen van bouwadvies, behartigen van belangen via syndicale vertegenwoordiging o.a. Constructiv, Oost-Vlaams Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen, Provinciaal Comité ter Bevordering van de arbeid, Beroepenhuis, Bouwbaan, Innovatiecentrum Oost-Vlaanderen-IWT, stedelijke woonraden, leggen van contacten met opleidingsverstrekkers Syntra Midden-Vlaanderen, VDAB en lokale vaktechnische scholen, stimuleren van bouwonderwijs Techclass, organiseren van activiteiten voor jonge bouwondernemers starterssessies en startersdag, bedrijfsbezoeken, werfbezoeken, beursdeelname Prowood, opleidingsmarkt, netwerkmomenten Ondernemersforum Bouw, acties rond duurzaam bouwen, informeren over grensoverschrijdend ondernemen, aanwezigheid in de pers en het bestendigen van socio-economische en politieke relaties met de provincie Oost-Vlaanderen.
oost
Theatervoorstelling, Provincie Oost-Vlaanderen UiT in Vlaanderen.
Theatervoorstelling, Provincie Oost-Vlaanderen. Concertzalen, theaters, sportclubs sluiten even de deuren. Ook thuis blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films. Blijf op de hoogte van nieuwe zoekresultaten via RSS. Je zocht op.: Theatervoorstelling Verwijder filter Provincie Oost-Vlaanderen Verwijder filter Alle filters verwijderen.
POM Oost-Vlaanderen waar kennis werkt.
Dankzij haar strategische ligging, de aanwezigheid van twee zeehavens en haar multimodale transportverbindingen heeft Oost-Vlaanderen alles in huis om de positie van logistieke topregio verder te versterken. Daarnaast zorgt de samenwerking tussen universiteiten, onderzoekscentra en de bedrijfswereld ervoor dat Oost-Vlaanderen een voortrekkersrol speelt in spitssectoren zoals ICT, biotechnologie en nieuwe materialen.
TOFAM Oost-Vlaanderen Tewerkstellings en opleidingsfonds arbeiders metaal.
TOFAM Oost-Vlaanderen heeft, als paritair fonds van de metaal en technologische industrie, de opdracht om tewerkstelling en opleiding van de Oost-Vlaamse metaalarbeiders PC 111 te bevorderen door het nemen van specifieke initiatieven en door het ondersteunen van aanwervings en/of opleidingsinitiatieven.
Ik ben klimaatgezond Oost-Vlaanderen klimaatgezond.
Week van het bos dit was het programma. Primeur Provincie Oost-Vlaanderen: groepsaankoop 100% groene stroom uit België. Netwerkmoment Burgemeesterconvenant 21/11/2019. Provinciale Hospicebossen breiden uit met 5600 boompjes. Cool Towns brengt hittestress in Oost-Vlaamse gemeenten in kaart. Energievraagkaart geoportaal in ontwikkeling.
Home Vogelwerkgroep Oost-Brabant.
We hadden erg graag aan onze leden nog enkele kleine activiteiten aangeboden, maar nu zien we ons verplicht alle activiteiten alvast tot eind dit jaar stil te leggen. We rekenen erop dat jullie dit begrijpen en ook als noodzakelijk aanvoelen.
LEADER Kempen Oost LEADER.
LEADER Kempen Oost. Landschapsbeelden Provincie Antwerpen ARCADIS. LEADER Kempen Oost. LEADER Kempen Oost bestaat uit 7 gemeenten in het noord-oosten van onze provincie. Het LEADER gebied grenst aan de provincie Limburg en in het noorden aan de Nederlandse provincie Noord-Brabant.
Regio Oost-Vlaanderen Katholiek Onderwijs Vlaanderen.
Overslaan en naar de algemene inhoud gaan Skip to navigation. Katholiek Onderwijs Vlaanderen. Je bent hier: Home. Vergadering van het Comité Besturen Cobes Regio Oost-Vlaanderen. 14 december 2020. Deze avond neemt directeur-generaal Lieven Boeve deel aan de open vergadering van het Comité Besturen Cobes van regio Oost-Vlaanderen.

Contacteer ons